T.C.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’u Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği II.Başkanı Ecz.Sinan Usta, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz.İbrahim Özkol, 16 Nisan 2019 tarihinde, T.C.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’u makamında ziyaret ettiler.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr.Mehmet Selim Bağlı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Dr.Mustafa Özderyol’un da yer aldığı görüşmede, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında süregiden 2019/1 Ek Protokol görüşmelerinde gelinen durum değerlendirildi.