Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Sevgi, Saygı, Özlem ve Rahmetle Anıyoruz

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü

Sevgi, Saygı, Özlem ve Rahmetle Anıyoruz

10 Kasım, kalplerde ve zihinlerde her geçen yıl artan eksikliğin ve hasretin tarihidir. Bir ülkenin kaderini tüm dünyaya örnek olacak şekilde değiştiren, attığı adımlarla yıllar sonra bile gencinden yaşlısına bir millete ışık olan liderin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihidir.

Koyduğu ilkelerin, hayata geçirdiği inkılapların değerini ve sarsılmaz gerekliliğini anladığımız ve gördüğümüz her geçen gün, O’nun liderliğine, ileri görüşlülüğüne olan saygımız ve hayranlığımız katlanıyor.

Türk Eczacılar Birliği olarak; 81 yıldır doldurulamayan hasretimizi ve boşluğumuzu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına daha fazla sahip çıkarak, gösterdiği yolda daha da ileri giderek hafifletmeye çalışacağımıza olan kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz. Adının, hatırasının ve fikirlerinin ilelebet yaşayacağına olan inancımızla Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.