CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Görüşme

Türk Eczacıları Birliği olarak, mesleğimize, sağlık sistemimize ve ülkemize kattığımız değere ilişkin hazırladığımız bilgilendirme kitapçıklarını meslek örgütleri ile ilgili gündem sebebiyle tüm milletvekillerimize gönderimini sağlayarak kendilerinin dikkatlerine sunmuştuk. Bununla birlikte, Türk Eczacıları Birliği olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi ve çalışmalarımızı doğrudan kendilerine aktarabilmek adına, TBMM’de Grubu bulunan siyasi partiler ile görüşme talebimiz de olmuştu.

Bu doğrultuda, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği İkinci Başkanı Ecz. Oğuz Ekincioğlu, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney ve Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz. Saygın Garğın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 03.07.2020 tarihinde makamında ziyaret ettiler.

Türk Eczacıları Birliği Önceki Dönem Genel Sekreterlerinden, Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Sayın Ecz. Özgür Özel’in de katıldığı görüşmede son dönemde meslek örgütleri ile ilgili yaşanan gelişmeler değerlendirildi.